Jakt på mer enn bare vilt

Ingenting i hele verden kan få et menneske til å slappe mer av enn å gå på jakt i nydelige naturopplevelser. Og Norge er et spesielt heldig land om vi ser det fra den siden, for det er nok så å si ingen land som kan måle seg med den norske variasjonen. Alt fra spektakulære fjell og fjorder til dempede og rolige skoger der du synes du ser trollene iblant. Det er noe det er verdt å ta vare på.

target-crosshair_248183002

Det er også dette med å ta vare på som ligger bak hvilket vilt som regnes som jaktbart i Norge. Om det ikke er et overskudd å hente så skyter vi det ikke. Men det betyr ikke at det er for få å ta av, for til sammen kan man jakte på 65 ulike arter her i landet. Det er veldig mye.

Jakt tar tid, og det er ikke noe man skal kunne haste med. Det at det tar den tiden det tar er noe av det som skaper den gode opplevelsen. Så om det er aldri så gøy eller avslappende kan det iblant være fint å få tiden til å gå litt. Med den store utbyggingen av nett i Norge betyr dette at man enkelt kan slå ihjel litt tid ved å spille på automater på nettkasino. Ikke bare er det en rolig og fin måte å få tiden til å gå på, det er også noe som er godt for naturen da man ikke forbruker noen ressurser.

Det mange jegere og friluftsfolk også vil sette pris på å høre er at det nå finnes en god del spilleautomater med jakt, fiske og friluftsliv som tema. Wild North er kanskje den mest kjente av disse automatene, men det finnes mange flere av dem. Så får du riktig stemning mens tiden går.