Ut på jakt

Ut på tur og aldri sur, selv når jaktturen varer i samtlige dager over myr og mark. En jakttur er en spennende og givende opplevelse, men det er ikke alltid like gøy når man ikke får med seg noe bra bytte hjem. I slike stunder er det viktig å fokusere på selve turen og alt det vakre naturen ellers har å by på. Videre her skriver vi litt om hva du kan finne på når byttet ikke viser seg frem og du må vende hjem uten byttet bak i bagasjerommet til bilen.

Når solen går ned

Har du med en god venn ut på jakt er det mer å finne på når solen går ned på jakttur. Uten lys til å finne jaktbyttet sitt kan en kortstokk, minispill, musikk eller gode samtaler holde deg underhold mens dere titter opp på stjernene. Mange trives også med en fiskestang i hånden og håper på litt fersk fisk til bålet ved teltet.

Alene med internett

Sitter man alene utenfor teltet er det ikke alltid like mye å finne på. En god båt og litt penn og papir kan allikevel holde en god stund. Har man med mobilen og har internett tilgjengelig er det derimot mye mer å finne på. Med full dekning fra Telenor på mobilen kan man kanskje håpe på at man får litt jaktbytte på for eksempel Videoslots for å sikre seg litt bytte før hjemturen.

På vei hjem

Når man er på vei hjem uten bytte er ikke alltid den lange veien tilbake like gøy. Derfor kan det være greit å ha med seg noe annet for å huske på de gode stundene ute i marken. Selv om ikke alle er like glad i å ta med teknologi ut i skogen kan dette allikevel være en god ide for å bevare minnene og dele dem med andre.